Wil je graag (beter) leren paardrijden, dan kan je les volgen bij Eloïse en Vincent. Van beginner tot gevorderde en zelfs daarna, voor elkeen is er een aanbod op maat. Wie nog nooit heeft paard gereden, maakt stap voor stap kennis met de paardensport. Eens de basis gelegd is, kan je kiezen in welke discipline je verder wil gaan: dressuur, jumping, crosscountry,…

Naarmate het niveau (en de leeftijd) stijgt, wordt de training specifieker en kan de focus liggen op doorgroei tot een (semi)professioneel niveau. We bieden alle faciliteiten aan om de talenten en vaardigheden van paard en ruiter maximaal te ontplooien. Individuele lessen, technische trainingen en wedstrijdbegeleiding behoren tot de mogelijkheden.

Groepslessen

Kleine groepen,
optimale begeleiding.

Volgens van leeftijd en ervaring worden de vaardigheden in de verschillende disciplines bijgebracht. We hechten veel belang aan het persoonlijk contact en opvolging.

Privé lessen

1 op 1 begeleiding
technische ondersteuning

Er is ook mogelijkheid om privéles te volgen bij Eloïse en/of Vincent in zowel dressuur als springen. De focus ligt op de interactie tussen paard en ruiter en het verbeteren van de technische rijvaardigheid.

Stages en
meerdaagse traingen

Voor ruiters met een eigen paard worden er stages en meerdaagse trainingen voorzien. Deze specifieke trainingen in dressuur, springen en/of technische vaardigheden worden gegeven door Vincent.

Meer informatie over ons pension en opleidingscenter?

De gloednieuwe infrastructuur biedt tal van mogelijkheden voor wie zelf één of meer paarden bezit en stalruimte wil huren. De moderne stallen, de diverse binnen- en buitenpistes, de overdekte stapmolen en faciliteiten allerhande staan geheel ter beschikking. Indien gewenst, nemen we de verzorging en het berijden van de paarden graag van u over. Ook specifieke trainingen van uw paard(en) voor wedstrijden is mogelijk.

Contacteer Vincent Martens