Passie voor de paardensport

Al van kleinsaf is Vincent gepassioneerd door de paardensport. Als zesjarige start hij met pony rijden en jaar na jaar leert hij bij en neemt hij als een gedreven ruiter deel aan tal van wedstrijden van de landelijke ruitersvereniging. Stap voor stap baant Vincent zich een weg in de paardensport. Als tiener maakt hij kennis met Karin Donckers, waar hij helpt in de stallen en met de verzorging van de paarden. Zij herkent zijn grenzeloze passie en talent en na zijn opleiding aan de paardenschool gaat Vincent in de manege werken.

Vincent Martens

Talent in eventing

Zijn talent, doorzettingsvermogen en, bovenal, zijn liefde voor de paarden maken van Vincent de beloftevolle ruiter die hij op vandaag is. Onder contract van Topsport Vlaanderen kan hij doorgroeien als professional in de ‘eventing’. Met de combinatie van dressuur, jumping en crosscountry is dit zowat de triathlon van de paardensport. Vincent heeft reeds enkele mooie titels behaald en zijn ambities om door te groeien tot Europees en wereldniveau zijn hoog.

Vincent Martens eventing

Een gedreven duo

Enkele jaren geleden leert Vincent Eloise kennen, een ervaren ruiter met een al even grote passie voor paarden. Beiden dromen ervan om van hun hobby hun beroep te maken en hun kennis en ervaring ook aan anderen te kunnen overbrengen. Met hun gloednieuwe en hypermoderne manege/fokkerij in Tielt maken zij deze ambitie helemaal waar…

Vincent Martens en Eloïse

Meer informatie over de lessen en opleidingen

We bieden zowel groeps- als individuele lessen aan in dressuur, jumping, crosscountry of een combinatie ervan voor beginners tot gevorderden en verder. Ook stages en meerdaagse trainingen in specifieke vaardigheden zijn mogelijk.

Van puur recreatief tot hoogstaand wedstrijdniveau, wat ook de ambities zijn, elke paardenliefhebber vindt bij ons de gewenste begeleiding.   Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info of kom gerust eens langs voor een rondleiding!

Meer info over de lessen