Er is ook mogelijkheid om privéles te volgen bij Eloïse en/of Vincent in zowel dressuur als springen. De focus ligt op de interactie tussen paard en ruiter en het verbeteren van de technische rijvaardigheid.

We voorzien ook individuele begeleiding naar wedstrijden, brevetten of rijvaardigheidsproeven.

Ook met een manegepaard

Bovendien kan je bij Vincent Martens ook met een manegepaard individuele begeleiding krijgen. Zo willen we de getalenteerde en gedreven ruiters ondersteunen en laten doorgroeien, ook als ze niet over een eigen paard beschikken.

Doorgroeien tot professioneel niveau

Wie als gevorderde het talent en de ambitie heeft om in één of andere discipline van de paardensport door te groeien tot (inter)nationaal competitieniveau, kan rekenen op de training en begeleiding van Vincent.

Als topruiter in ‘eventing’ – combinatie van dressuur, jumping en crosscountry, zowat de triatlon van de paardensport – heeft hij bijzonder veel ervaring en bagage om gedreven en getalenteerde sporters bij te staan.

Registreer jouw lesmoment!

Heb je interesse om je in te schrijven of om een proefles te volgen, registreer je dan online! Via onderstaande link kan je zien wanneer de lessen doorgaan en leg je meteen datum en tijdstip voor jouw les vast. 

Online reserveren